Schulte GmbH - Kontor Sverige

Om oss

Schulte GmbH är Tysklands ledande tillverkare av gasdrivna infravärmare. Vi utvecklar och erbjuder produkter som möter dagens och morgondagens behov med höga krav på låga miljöutsläpp, effektivitet, tillförlitlighet och komfort.

Vi har en lång erfarenhet, sedan 4 decennier tillbaka har vi utvecklat och tillverkat gasdrivna infravärmare. Inriktningen har hela tiden varit att erbjuda kunden en gedigen och högkvalitativ lösning på dess uppvärmningsbehov. I Sverige har vi under nästan 20 års tid haft förmånen att hjälpa våra kunder att minska sina uppvärmningskostnader samtidigt som komforten ökat i deras lokaler.

Kontakt

Schulte GmbH Tyskland

Här finns vi:

Huvudkontor:
Schulte Energiteknik AB
Stora Åvägen 21
436 34 Askim

Filial:
Schulte Värmeteknik
Hassla Norra Lund 1
596 92 Skänninge

Tel: 031 - 723 84 58

E-post: info@schulte-vt.se

Från idé till service av installerat system

Grundfilosofin för vår verksamhet är att vi ska skapa en bra och långsiktig relation med våra kunder. Vi erbjuder en helhetslösning där vi kan ta hand om hela kedjan, från projektering av värmesystemet via installation till eftermarknad/underhåll.

Schultes produkter står för driftsäkerhet, lång livslängd och driftsekonomi. Vår serviceavdelning erbjuder service på alla våra produkter.

Vi går igenom rätt handhavande med kunden och vår serviceavdelning erbjuder planlagd, förebyggande service för att säkerställa optimal drift och maximal livslängd.

Skaffa ett serviceavtal så tar vi kontakt när det är dags för service!